Zaken Zekerplan

Voor de doelgroep MKB en MKB+ bieden wij het Zaken Zekerplan. Het Zaken Zekerplan helpt uw rol als adviseur te verstevigen. Verzekeren is niet de enige manier om met risico’s om te gaan. Naast een marktconform productenpakket, biedt het Zaken Zekerplan diensten en service voor de bedrijfscontinuïteit van de ondernemer.

Het Zaken Zekerplan is een pakket verzekeringen voor vele doelgroepen. Het biedt ondernemers 24 verschillende verzekeringen over 6 verschillende rubrieken. Voor de verzekering van gebouwen wordt gebruikgemaakt van de Achmea verzekeringscapaciteit met de Achmea brandpool. Onlangs is het aantal producten en diensten binnen het pakket uitgebreid. Zo is het pakket aangevuld voor de verzekering van Goedwerkgeverschap, Bouw & Montage en Goederentransport.

Grip op de nieuwe wereld
De verzekeringswereld is veranderd en verandert nog steeds. Nieuwe regels, nieuwe wetgeving, een andere manier van geld verdienen, zorgplicht. Het is veel om te behappen. Terwijl u niets liever doet dan handelen in het belang van uw klant. Daar helpen we u graag bij. Binnen de brandverzekeringen geven wij garantie tegen onderverzekering voor gebouwen tot en met € 2 miljoen. Ook ontvangt u jaarlijks van ons het ‘klant verzekeringsoverzicht’. Zodat u ruim voor de premievervaldatum ziet wat uw klant in huis heeft en nog mist.

Samen meer voor elkaar met risicomanagement
Risicomanagement is meer dan een verzekering afsluiten. Het gaat om bewustzijn. Welke risico’s loop je als ondernemer, wat kun je eraan doen, wat wil je eraan doen? Een goed advies is dan onmisbaar. Daar zit de toegevoegde waarde voor u als adviseur. Wij helpen u hierbij. Daarom hebben wij het Risico Reductie Plan. Zo kunnen uw klanten uiteenlopende risico’s beheren. En bieden we ze uitstekende oplossingen op gebied van preventie. Ook kunt u gebruikmaken van de preventiecoach. Waarmee u overal welkom bent om risico’s inzichtelijk en beheersbaar te maken. Zodat u uw klant het best passende advies kunt geven en uw klant verzekerd blijft van ondernemen.

Korte lijnen en efficiënt werken
Wij ondersteunen u met kennis, raad en daad. Zodat u zich kunt focussen op waar het om draait: klanten persoonlijk adviseren. Dat betekent ook dat u via Zaken Zekerplan Online premies kunt berekenen, offreren en aanvragen kunt indienen. Aanvraagformulieren zijn niet nodig, een handtekening op de offerte is voldoende. Wel zo makkelijk. En wilt u persoonlijk contact? Dan schakelt u gewoon met uw contactpersoon bij de commerciële binnendienst. Zij helpen u graag.

Delen