Vereniging van eigenaren

Voor een Vereniging van Eigenaren (VvE) bieden wij een pakket met alle verzekeringen waarmee een VvE te maken kan krijgen, het VvE Zekerplan. Verzekeren is niet de enige manier om met risico’s om te gaan. Naast een marktconform productenpakket, biedt het VvE Zekerplan diensten en service voor de vereniging om schade te voorkomen.

Net als ieder ander rechtspersoon heeft een Vereniging van Eigenaren (VvE) verplichtingen en loopt een VvE bij schade grote financiële risico´s. Zo is een VvE niet alleen verplicht een Gebouwenverzekering af te sluiten, maar ook een Aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast lopen bestuurders van de VvE de kans om aansprakelijk te worden gesteld met hun privévermogen.

Met het VvE Zekerplan bieden wij een pakket met alle verzekeringen waar VvE mee te maken krijgen. Zo worden dubbele verzekeringen en gaten in de dekking voorkomen. Het VvE Zekerplan bevat vijf verzekeringen: Gebouwenverzekering, Aansprakelijkheidsverzekering, Aansprakelijkheidsverzekering voor bestuurders, Rechtshulpverzekering en Milieuschadeverzekering.

Grip op de nieuwe wereld 
De verzekeringswereld is veranderd en verandert nog steeds. Nieuwe regels, nieuwe wetgeving, een andere manier van geld verdienen, zorgplicht. Het is veel om te behappen. Terwijl u niets liever doet dan handelen in het belang van uw klant. Daar helpen we u graag bij. Het bepalen van de juiste herbouwwaarde is een vak apart. Daar ondersteunen we u graag bij. Wij nemen de kosten van taxaties tot € 5 miljoen voor onze rekening.

Samen meer voor elkaar met risicomanagement
Risicomanagement is meer dan een verzekering afsluiten. Het gaat om bewustzijn. Welke risico’s loop je als VvE? Wat kun je eraan doen, wat wil je eraan doen? Een goed advies is dan onmisbaar. Daar zit de toegevoegde waarde voor u als adviseur. Wij helpen u hierbij. Daarom hebben wij het Risico Reductie Plan. Zo kunnen uw klanten uiteenlopende risico’s beheren. En bieden we ze uitstekende oplossingen op gebied van preventie. Ook kunt u gebruikmaken van de preventiecoach. Waarmee u overal welkom bent om risico’s inzichtelijk en beheersbaar te maken.

Korte lijnen en efficiënt werken 
Wij ondersteunen u met kennis, raad en daad. Zodat u zich kunt focussen op waar het om draait: klanten persoonlijk adviseren. Dat betekent ook dat u voor het VvE Zekerplan via Zaken Zekerplan Online premies kunt berekenen, offreren en aanvragen kunt indienen. Aanvraagformulieren zijn niet nodig, een handtekening op de offerte is voldoende. Wel zo makkelijk. En wilt u persoonlijk contact? Dan schakelt u gewoon met uw contactpersoon bij de commerciële binnendienst. Zij helpen u graag.

Delen