“Samen meer slagkracht in de zakelijke schademarkt. Waarbij de kennis van Achmea voor én met jou gaat werken.”


Schade seminar op 24 juni

De verzekeringswereld verandert continu. Nieuwe regels, nieuwe risico's, nieuwe verdienmodellen, zorgplicht maar vooral ook nieuwe kansen. Hierover gaan wij in gesprek met onze adviseurs tijdens ons schade seminar ‘Samen meer voor elkaar’ op 24 juni 2014.

Samen duurzaam succesvol in de zakelijke schademarkt
Aan het begin van deze middag gaat Jack Hommel, directievoorzitter Avéro Achmea, in gesprek over de kansen en mogelijkheden die de samenwerking met Achmea biedt. Waarbij we met elkaar verwachtingen en wensen uitspreken en de toekomst invullen. Zodat we samen werken aan meer slagkracht in de zakelijke schademarkt. Waarbij de kennis van Achmea voor en met je gaat werken.

Maar liefst 60% van de MKB-ondernemers wordt niet proactief geadviseerd over risico's en kansen*
Nederland is een land van ondernemen en ondernemers. Een land dat groot is geworden door te bedenken hoe het anders kan, door te innoveren, en door daadkracht en durf. Het maakt Nederlandse bedrijven bijzonder, maar ook kwetsbaar. Want kansen brengen vaak risico's met zich mee. En wat als die risico's onbekend zijn of niet passen bij de ambitie van een bedrijf? Wat zijn dan de gevolgen voor de continuïteit? In het tweede deel van deze middag gaan we hierover in gesprek met vooraanstaande sprekers vanuit de wetenschap en praktijk.

We sluiten de middag af met een inspirerende sessie door Bob van Leeuwen, trendwatcher en strateeg
Technologie is diep in onze levens gekropen en door het internet is kennis geen macht meer. Veel informatie is voor iedereen beschikbaar. We vertrouwen elkaar in plaats van grote organisaties of de politiek. We kopen producten niet voor het product zelf, maar wat de organisatie toevoegt in de wereld. Bob neemt je mee in de trends van de buitenwereld en laat zien hoe deze effect hebben op organisaties en de financiële dienstverlening in het bijzonder.

Het seminar wordt georganiseerd voor financieel adviseurs met focus op schade
Wenst u deel te nemen aan het schadeseminar dan kunt u contact opnemen met uw accountmanager.

 *Bron: de ‘MKB Toekomstmonitor’ uitgevoerd door MkbController

Delen