Agro

Voor de agrarische markt bieden wij specifieke producten voor landbouw en glas- en tuinbouw. Dit zijn complete verzekeringsoplossingen die zijn afgestemd op deze specifieke doelgroepen. Verzekeren is niet de enige manier om met risico’s om te gaan. Naast een gespecialiseerd aanbod bieden wij diensten en service voor de bedrijfscontinuïteit van de agrariër. Met Avéro Achmea werkt u aan een goed risicoprofiel, gekoppeld aan een eerlijke prijs voor het verzekeren van agrarische bedrijven, nu en in de toekomst.

We zijn trots op vele initiatieven die we met- en voor de agrarische sector initiëren om de bedrijfscontinuïteit veilig te stellen en met preventie risico’s te verkleinen. Zo zijn wij betrokken bij de ontwikkeling van gehard glas, de repairshuttle, het vaststellen van een eenduidige methode voor het bepalen van de brandbaarheid van schermdoek, het uitfaseren van assimilatiebelichting met kunststofomhulling, actieplan stalbrand, agro elektra inspectie, asbestsaneringsprogramma en vele andere initiatieven. Met deze initiatieven leveren wij een bijdrage aan ontwikkelingen en beheersbaarheid van risico’s in de agrarische sector.

Samen meer voor elkaar met risicomanagement 
Wij helpen u. Zodat u uw klant het beste advies kunt geven. En de agrarische ondernemer zijn bedrijfsdoelstellingen realiseert. Dit doen we met risicoadvies. Een team van agrarische specialisten staat voor u klaar. Praktijkgerichte oplossingen om schade te voorkomen. Maar ook om bij schade, de ondernemer snel weer ‘back in business’ te krijgen. Behoud en herstel van het bedrijfsproces van uw ondernemer staat centraal. Zo kan uw klant blijven ondernemer. En wordt eventuele gevolgschade zo veel mogelijk beperkt.

Korte lijnen en efficiënt werken 
Wij ondersteunen u met kennis, raad en daad. Zodat u zich kunt focussen op waar het om draait: klanten persoonlijk adviseren. Ons team agrarische specialisten staat voor u klaar. Zij zijn u graag van dienst.

Delen